Recensies

Wat zeggen mensen over Praktijk Aryana

Heeft u een behandeling ondergaan bij ons? Laat hier uw beleving achter in een recensie.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

waardering velden

Totale ontspanning

Wat een heerlijke ervaring, deze klankschaalbehandeling. Els pakt het zeer professioneel aan. Zij is vriendelijk in contact en ik voelde me heel geborgen. De sessie bracht mij totale ontspanning en ik kan iedereen aanraden een sessie te boeken. Je weet niet wat je meemaakt! Bedankt Els!

Narda

Fantastisch

Na een stressvolle periode merkte ik dat ik moe en op aan het raken was. Ik was in het begin nog wat sceptisch of dit wel echt zou werken. Maar niet geschoten is altijd mis en hier heb ik echt geen moment spijt van gehad. Wat een heerlijke en fijne ervaring was dit. Ik merkte meteen al verschil en sliep die nacht beter dan ooit. Els is echt een specialist in wat ze doet met duidelijk veel ervaring. Ze straalt rust en kalmte uit en je voelt je meteen op je gemak.
Ik kom hier zeker nog voor meer sessies terug.

Shirien
0

Ontspannend

Mijn chakra behandeling bij Aryana klankschalen heb ik als zeer goed ervaren. Na de behandeling was ik weer helemaal opgeladen.

Ik zou dit iedereen willen aanraden. Het voelt als een cadeautje aan jezelf! Ik kom zeker terug! Dankje wel Els!

Sanny

Ontspannend

Fijne omgeving , relaxte sfeer.
Het beleven van de behandeling voelt echt als een klankbad. en na afloop voel je je heerlijk rozig. Een echte aanrader!

Erica koeleman

Fantastisch

Voor het eerst een klankschalen sessie mogen ervaren.
Geen idee wat me te wachten stond maar door de duidelijke uitleg van Els ging ik de sessie in. Vooraf aan de sessie houdt Els overal rekening mee bijv. lichamelijke klachten, medicatie gebruik zodat de sessie hier op aangepast kan worden.
Heerlijk ontspannend en rustgevend.
Na afloop ging ik heerlijk relaxed huiswaarts.

Ans

Ontspannend

Ik heb de klankschalenbehandeling gehad. Voorafgaand aan de behandeling wist ik niet goed wat te verwachten. Els stelde me enorm op mijn gemak, waardoor ik mij kon openstellen voor de behandeling. Het was een bijzondere ervaring en kon mij helemaal overgeven aan het geluid van de verschillende klankschalen. Dit heeft heel ontspannend voor me gewerkt. Dank je wel Els voor deze fijne ervaring.

Marion

Fantastisch

Wat een heerlijke ervaring. Je denkt dat je soms ontspannen bent totdat je de wellness ervaart, dan weet je pas wat echt ontspannen is! Ik zou het zeker iedereen aanraden!
Marion

Marion

Bijzonder

Mijn eerste bezoek aan Aryana klankschalen was voor mij erg spannend. Het was de eerste keer dat ik zo een behandeling onderging. Els is een mooie rustgevende vrouw die je helemaal op je gemak stelt door je vooraf goede uitleg te geven over hetgeen je kan verwachten. Dit is heel duidelijk en fijn. De behandeling was enorm ontspannend, maar ook heel bijzonder. Ik kreeg tijdens de behandeling van de klankschalen op mijn buik, buikpijn zonder dat Els dit wist. Achteraf vroeg Els aan mij of ik ergens in mijn lichaam tijdens de behandeling iets gevoeld heb, waarop ik antwoordde, mijn buik. Els vertelde me dat de klankschalen op mijn buik een ander geluid gaven dan op de andere delen van mijn lichaam. Eerst kon ik niet weten wat dit voor mij te betekenen had, maar uiteindelijk 3 dagen na de behandeling ging dit bij mij om het vinden van de balans in voeding.

Kortom: zo waardevol en dankbaar dat ik dit mede door jou heb kunnen vinden! Els, je bent een topper!

Sheila Lablans

Welkom bij Aryana klankschalen

Bedankt voor het achterlaten van een recensie op mijn website!

Let op: berichten die spam en/of vreemd taalgebruik bevatten worden direct verwijderd.

Praktijk Aryana

Vergroot positieve effecten
van elke andere therapie!

Call Now Button