Over mij

Wie is Praktijk Aryana?

Over mij: Mijn naam is Els van Eekeren. Ik ben verpleegkundige en werk als Coördinator in de verslavingszorg. Vanaf mij 16de ben ik werkzaam in de zorg en ben opgeleid tot verpleegkundige. Sinds 2001 tot heden ben ik werkzaam als coördinator in de verslavingszorg.

Na een moeilijke scheiding en mezelf weg te cijferen en nooit stil te staan wat wel en niet goed voor mij is/voelt ben ik in 2021 in een burn-out terecht gekomen. Nooit gedacht dat dit mij kon overkomen, ik vond dat je altijd maar gewoon sterk moet zijn en door moet gaan, want klagen lost niks op.

Ik heb ooit deelgenomen aan een klankbad, dit was een mooie ervaring voor mij en voelde mij enorm ontspannen daarna. Maar eigenlijk nooit meer naar toe gegaan, gunde mezelf hier geen tijd voor.

over mij: Els van Eekeren

Tevens besteedde ik mijn geld liever aan wat anders, maar niet aan mijn gezondheid (onbewust). Tijdens mijn burn-out had ik een enorme behoefte aan een klankbad/behandeling, echter in mijn omgeving werd deze toen niet aangeboden maar wel elders in het land. Helaas kon ik toen de prikkels niet aan om een hele reis te maken.

Bij het zoeken naar deze behandeling kwam ik de opleiding tegen van klankschalen behandeling, dit gaf mij het idee om de opleiding te gaan volgen. Nadat ik was hersteld van mijn burn-out, ben ik begonnen aan de opleiding en heb inmiddels mijn diploma behaald en mag mij nu klankschalen behandelaar noemen.

Els van Eekeren

De naam van mijn praktijk heet Aryana, deze naam vond ik tijdens de zoektocht naar een meisjes naam voor mijn kleindochter. Mijn dochter had namelijk tijdens haar zwangerschap gevraagd of ik wat namen kon bedenken. Aryana zat er ook tussen.

Ik wist toen nog niet de betekenis van die naam. Toen ik zelf opzoek ging naar een naam voor mijn praktijk schoot mij deze naam te binnen. Maar dacht eerst even kijken wat het betekend.

Tot mijn verbazing betekend het Heilige en melodie, ik dacht meteen dit is het! De enthousiaste en positieve reacties/ervaringen geven mij veel plezier in het geven van de behandeling. Het is zo fijn om iets voor iemand te kunnen betekenen.

Naast het geven van de behandelingen ben ik nog wel steeds werkzaam als verpleegkundige, met de wens dit ooit los te kunnen laten en mij volledig te focussen op de klankschalenbehandelingen.

Tot ziens bij Praktijk Aryana

Call Now Button