Chakra behandeling

Aryana Klankschalen
Aryana Klankschalen
Aryana Klankschalen

Hoe werkt een Chakra behandeling?

Tijdens deze behandeling ligt je op de behandeltafel. Ook hier worden de schalen op en rondom je lichaam geplaatst. Anders dan bij de “gewone” klankschalen behandeling, is dit een actievere behandeling. We gaan elk chakra af en daarbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende instrumenten, zoals klankschalen in diverse maten, zaphir chimes en klankbuizen, in combinatie met het uitspreken van affirmaties.

Affirmaties zijn krachtige positieve woorden. Voor elk chakra is er een affirmatie en deze spreken we tijdens de behandeling ook uit. Na afloop krijg je deze affirmaties mee naar huis zodat je deze nog dagelijks kan herhalen om de behandeling extra kracht bij te zetten.

Geschikt voor:

Je bent bekend met chakra’s en de werking ervan. Je bent bewust en al verder in je persoonlijke groei.

Chakra behandeling
€60,-

Duur 90 minuten

Pakket aanbieding
€300,-

Bij pakket van 6 chakra behandelingen t.w.v. €360,- betaalt u slechts €300,-

Wat zijn chakra’s:

Chakra’s zijn plaatsen in het lichaam waar energie samenkomt. Er zijn 7 hoofdchakra´s in ons lichaam en elke chakra heeft zijn eigen kwaliteit. De kwaliteit door een verminderde of overactieve werking van de energie verschilt per chakra. Chakra’s vormen een plattegrond van je innerlijke wereld. Een blokkade in één van de chakra’s heeft invloed op het geheel.

chakra behandelingen

Welke 7 chakra’s zijn er en wat doen zij?

muladhara chakra
1. Wortelchakra (Muladhara):

Muladhara chakra zit aan de basis van de ruggengraat, in het stuitgebied. Dit chakra zou verbonden zijn met onze overlevingsinstincten en ons gevoel van veiligheid en zekerheid.

swadhisthana chakra
2. Sacraal chakra (Swadhisthana):

De tweede chakra bevindt zich twee centimeter onder de navel in de onderbuik. Dit chakra is verbonden met onze emoties, seksualiteit en creativiteit.

manipura chakra
3. Zolaire Plexus Chakra (Manipura):

De locatie van de derde chakra is in de bovenbuik rond de maagstreek. Dit chakra is verbonden met ons gevoel van persoonlijke kracht en eigenwaarde.

anahata chakra
4. Hartchakra (Anahata):

De Anahata chakra bevindt zich in het midden van de borstkas, net boven het hart. Dit chakra is verbonden met ons vermogen om lief te hebben en geliefd te worden en met ons gevoel van mededogen.

vishuddha chakra
5. Keelchakra (Vishuddha):

De plaats van de Vishuddha is in de keel. Dit chakra is verbonden met ons vermogen om te communiceren en ons uit te drukken.

ajna chakra
6. Derde-oog chakra (Ajna):

Het derde-oog chakra bevindt zich in het voorhoofd, tussen de ogen. Het wordt ook wel de voorhoofdchakra genoemd. Dit chakra zou verbonden zijn met onze intuïtie en ons vermogen om helder te zien.

sahasrara chakra
7. Kruin chakra (Sahasrara):

De laatste chakra bevindt zich boven op het hoofd. Dit chakra zou verbonden zijn met de spirituele verbinding met het universum en onszelf.

Breng jouw energiecentrum
weer in evenwicht

Call Now Button